Omanik tuvastas Lihulas läbi seina ärihoonesse tunginud vargad kaamera abil

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Just selline näeb välja pelletipressi matriits, mis Lihulas ettevõtte hoonest varastati ja mida omanikud väga tagasi tahavad saada.
Just selline näeb välja pelletipressi matriits, mis Lihulas ettevõtte hoonest varastati ja mida omanikud väga tagasi tahavad saada. Foto: Erakogu

Üleeile pärastlõunal andis Lääneranna valla elanik politseile teada juhtumist, kus vargad olid Lihulas ärihoone puitseina sisse saaginud augu ja viinud minema eri esemeid 6700 euro eest.

Lihulas tegutseva ettevõtte omaniku abikaasa Kristina Kuke sõnade järgi polnud see esimene kord, kui selles majas vargad käisid. “Ma ei pannud seda kaamerat sinna hoonesse niisama üles, et äkki keegi tuleb. See oli ikka sellline väike operatsioon, et need inimesed kätte saada.”

Politsei teatel viisid vargad minema elektrikaableid, maanduslati, plekkvanni ja puitpelletite valmistamise matriitsi. “Elektrikaableid me ei loodagi tagasi saada ja võib-olla on need juba üles sulatatud, kuid kõige suurem kahju on pelletipressi matriitsist. Selle kohta andsime teada ka metallikokkuostuga tegelevatele firmadele,” rääkis Kukk. “Suur kahju on tehtud lõhkumisega, nagu näiteks elektrikilp, mitmesugune automaatika.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles