Saarde valla vapimärk väärtustab tohtri ja kalmistuvahi tööd

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Pildil vasakul väikse vapimärgi saanud Kilingi-Nõmme tervise- ja hoolduskeskuse arst-juhataja Kristi Sutt ja tema kõrval valla tänukirjaga tänatud ja 50 aastat õena töötanud Mare Juurak.
Pildil vasakul väikse vapimärgi saanud Kilingi-Nõmme tervise- ja hoolduskeskuse arst-juhataja Kristi Sutt ja tema kõrval valla tänukirjaga tänatud ja 50 aastat õena töötanud Mare Juurak. Foto: Kalju Sarapu

Läinud laupäevast pikendavad Saarde valla väikese vapimärgi kavaleride rivi Kilingi-Nõmme tervise- ja hoolduskeskuse arst-juhataja Kristi Sutt ning Saarde Kommunaali kalmistuvaht ja haljastaja Marju Loorentson.

“Mõlemat tunnustasime pikaaegse ja kohusetundliku töö eest, nad on kollektiivide esitatud,” mainis Saarde vallavanem Raivo Ott Kilingi-Nõmme klubis pidulikul üritusel. “Kristi Suti panus on tervisekeskuse juhtimine ja ülesehitamine ja Marju Loorentson on meil pikaaegne kalmistuvaht, kelle hooleks on ka Kilingi-Nõmme haljastus, et linn oleks meil roheline. Nii et vapimärk on teatud mõttes mõlema elutöö väärtustamine.”

Kilinginõmmelane Kristi Sutt õppis arstiks ja tuli kodulinna haiglasse tööle 1998. aastal. Peaarstina hakkas ta moodustama sihtasutust, sest tervishoiu olukord riigis muutus. 2003. aastal loodi sihtasutus Kilingi-Nõmme tervise- ja hoolduskeskus ning doktor Sutt spetsialiseerus geriaatriale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles