AS Vändra juhataja Margus Lepp pälvis aumärgi

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Margus Lepp on AS Vändra juhataja aastast 2019. 
Margus Lepp on AS Vändra juhataja aastast 2019. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa ühe tugevaima põllumajandusettevõtte, Agrone Gruppi kuuluva AS Vändra juhataja Margus Lepp pälvis aumärgi "EestiMAA heaks", mis väärtustab tema panust piimakarja- ja teraviljakasvatuses.

Aumärgi võttis Lepp vastu Eesti põllumajandus-kaubanduskoja (EPKK) lõikuspeol ja oli üks kaheksast tublimast, keda koda tänavu sellel üritusel tunnustas.

Ida-Virumaalt pärit agronoomiharidusega Lepp ütles, et see aumärk on esimene tunnustus tema tööle põllumajanduses.

EPKK juhatuse esimees Ants Noot mainis üritusel, et põllumajandussektoris tegutsevad inimesed väärivad esiletõstmist, sest nemad katavad meie toidulaua. Lepa kohta öeldi, et ta juhib AS Vändrat uuenduslike võtetega, keskkonda säästvalt ja ökonoomselt. Lepp on üks parimaid agronoomiaspetsialiste ja koostöös teadlastega täiendab pidevalt erialaoskusi. Talle on olulised ringmajandus, energia kokkuhoid ja ta kasutab oma teadmisi ja kogemusi EPKK tööski.

AS Vändra juhina jätkab Margus Lepp 2019. aastast tuntud põllumehe Ilmar Teeveti tööd, kui Agrone Grupp omandas eduka ettevõtte, millel on ligemale 60 töötajat, 4500 hektarit maad ja 1400pealine piimakari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles