Saarde abivallavanema tagaselja umbusaldamine luhtus

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Istungilt puudunud Saarde abivallavanema Mait Talvoja selgituse luges ette volikogu esimees Eiko Tammist.
Istungilt puudunud Saarde abivallavanema Mait Talvoja selgituse luges ette volikogu esimees Eiko Tammist. Foto: Urmas Luik

Saarde abivallavanema Mait Talvoja umbusaldamine tänasel volikogu istungil luhtus. Korraks oli küsimärgi all seegi, kas saab üldse inimest umbusaldada, kui teda ennast istungil küsimustele vastamas pole.

2022. aasta algusest Saarde abivallavanema ametis olnud Talvoja vastutab valla majanduse eest. Üks tema veetavaid projekte on olnud Kilingi-Nõmme tervise- ja hoolduskeskuse rekonstrueerimistööd. Umbusaldusavalduse kirjelduse järgi olevat Talvoja rahvaesindajaile kinnitanud, et läinud aastal lõpetati tervise- ja hoolduskeskuse ümberehitustööd. Siiski oli eelmise volikogu päevakorras eelnõu, mis osutaks justkui  vastupidisele. Selle aasta lõpuks on veel vaja soojustada lamekatus ja ehitada kiirabiautole katusealune. 2026. aasta lõpuks  tuleb teha vundamendile drenaažisüsteem. Umbusaldajad märkisid, et kõik lisatööd olid tegelikult juba Kilingi-Nõmme tervise- ja hoolduskeskuse hoone energiatõhususe parandamise hanke aluseks olnud auditis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles