Pildid Miks pole 1. aprillist kehtiv eripiirkond jõel seni tähistatud?

Copy

Pärnu jõe mõlemal kaldal sulpsasid sõudekeskuste paadisillad sel nädalal vette ja algavad sõudjate ja aerutajate treeningud. Jõe sõudestaadionil kehtib 1. aprillist taas Pärnu linnavalitsuse kehtestatud eripiirkond, aga see on veel valdavalt tähistamata.

Ligikaudu kahe kilomeetri pikkune eripiirkond Rääma sõudeklubist Papiniidu sillani peab tagama sõude- ja aerutamissportlaste ohutuse. Alal võivad 1. aprillist kuni oktoobri lõpuni liigelda vaid sõude- ja aerutamissportlased, nende treenerid, staadioniala hooldajad ja operatiivsõidukid. Kümmekond päeva kehtinud eripiirkond on tähistatud üksnes otsapoidega, mis on paigal aasta läbi, markeerides sõudestaadioni alguse ja lõpu. Jõge poolitav tähistus veel puudub.    

Pärnu Kalevi sõudekeskuse harrastajate treeneri Kaupo Kopluse jutu järgi said keskuse plotid vette kesknädalal, aga turvaliselt sõudjad end jõel ei tunne. “Kaatrid teevad, mida nemad tahavad. Kuna järelevalvet ei tehta, on karistamatuse tunne ja sõidetakse seal, kus tahetakse, ja nii, kuidas tahetakse,” sedastas sõudetreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles