Toris varastati öösel kohviku välimööbel (1)

Sirle Matt
, ajakirjanik
Copy
Tori hobusekasvanduse kohvikust Zool varastati täna öösel sellised kaks lauda ja üheksa tooli. Foto on tehtud järelejäänud lauast, mis nähtavasti masina peale ei mahtunud.
Tori hobusekasvanduse kohvikust Zool varastati täna öösel sellised kaks lauda ja üheksa tooli. Foto on tehtud järelejäänud lauast, mis nähtavasti masina peale ei mahtunud. Foto: Kohvik Zool

Täna öösel viidi Toris minema kohviku Zool lukustatud välimööbel. Kui keegi märkas kahtlast liikumist, võib oma tähelepanekud edastada kohalikule konstaablile.

Tori hobusekasvanduses asuva kohviku omaniku Meelis Meedla kirjelduse kohaselt avastas varguse täna hommikul tema abikaasa. Eile kella 15 paiku, kui omanik kohvikust lahkus, olid kõik esemed veel alles.

Minema viidi üheksa tooli ja kaks lauda. Üks laud jäi kaasa võtmata. Meedla pakkus, et see ei mahtunud peale. Mööbel ei seisnud õues niisama, vaid oli keti ja tabalukuga elektriposti küljes kinni. Kuidas lukk lahti saadi, Meedla ei tea, sest nii kett kui lukk varastati samuti.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles