Lääne prefektuuri asub uuest aastast juhtima Argo Tali

Copy
Argo Tali on praegu teabebüroo juht.
Argo Tali on praegu teabebüroo juht. Foto: PPA

Kolmapäeval, 18. septembril kiitis siseminister Lauri Läänemets heaks Argo Tali kandidatuuri asuda juhtima Lääne prefektuuri alates aastast 2025.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektori Egert Belitševi sõnul rääkis Argo Tali kasuks tema kogemus teabebüroo juhina ja see, et ta tunneb prefektuuri hingeelu väga hästi. “Mõlemad lõppvooru jõudnud kandidaadid olid tugevad eksperdid ja meeskonnajuhid. Teabebüroo juhina on Argo Talil väga hea ülevaade Lääne prefektuuri väljakutsetest ning ka selged ettepanekud, kuidas tiimi tugevusi regioonis turvalisuse loomiseks kasutada. Usun, et tema teadmised ja kogemus, aga ka väärtused ja hoiakud teevad temast hea liidri Lääne prefektuurile ning hea partneri kohalikele omavalitsustele ja kogukonnale,” ütles Belitšev. 

Tali kinnitusel on konkursi võit suur au ja tunnustus, edasi aga püüab ta enda uut tööd võtta nagu ühte seiklusrikast väljakutset.

"Lääne prefektuuris on tehtud väga head tööd, prefektivahetusega on aga võimalus teha mõningates tegemistes restart. Arutan oma ideid lähima meeskonnaga, kuid märksõnadeks võiksid olla paindlikkus ja efektiivsus, keskendumine kogukondadele ning valmisolek katsetada uusi perspektiivikaid tegevusi," kirjeldas ta põgusalt oma plaane.

Senise Lääne prefekti Kaido Kõplase teine ametiaeg lõpeb selle aasta lõpus.

Tagasi üles