Kolledž lükkas käima uue bussiliini

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Buss vajutab Pärnus enne jaanipäeva gaasi põhja!
Klubi Buss vajutab Pärnus enne jaanipäeva gaasi põhja! Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Neljapäevast, 19. aprillist avab Taisto Liinid uue Tartu-Viljandi-Pärnu bussiliini. Iga päev käigus olev buss väljub Tartust kell 8.15 ja Pärnust 14.40.

Buss peatub Kilingi-Nõmme ringtee, Kanaküla, Kõpu, Viljandi bussijaama, Kalmetu, Leie ja Ristimäe bussipeatuses.

Pärnumaal ei sõida buss sisse Kilingi-Nõmme, vaid hakkab peatuma Kilingi-Nõmme ringtee bussipeatuses. „Põhjuseks on asjaolu, et Kilingi-Nõmme ja Pärnu vaheline bussiliiklus on piisavalt tihe ja sel lõigul täiendava bussiliini vajadus puudub,“ selgitas Taisto liinispetsialist Jan Landrat. „Et tagada Kilingi-Nõmme piirkonna ühendus Viljandi ja Tartuga, peatub buss Kilingi-Nõmme ringtee bussipeatuses.“
 
„Uue bussiliini avamiseks pöördusid meie poole Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ja Pärnu kolledž, kelle töötajate ja õpilaste liikumisvajadusi senine Tartu-Viljandi-Pärnu vaheline bussiliiklus ei rahuldanud,“ ütles Taisto liinispetsialist Jan Landrat.

Alates 19. aprillist saavad Landrati ütlust mööda pensionärid ja õppurid Taisto Liinide Pärnu-Viljandi-Tartu liinidel osta bussipileti kindlatel nädalapäevadel kuni poole soodsamalt. Pensionärid saavad teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti ning (üli)õpilased laupäeviti osta bussipileti kuni 50 protsenti soodsamalt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles