Pärnu narkopolitseinik pälvis Rotary noore politseiniku preemia

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rotary klubi president Paul Himma ja Raili Pärn eile preemiate üleandmisel.
Rotary klubi president Paul Himma ja Raili Pärn eile preemiate üleandmisel. Foto: Laura Oks / Postimees

Eile andis Tallinna Rotary klubi üle oma iga-aastased preemiad parimatele noortele politseinikele, parima noore kriminaalpolitseiametniku preemiaga tunnustati Lääne prefektuuri kriminaalbüroo narkokuritegude talituse vanemuurijat Raili Pärna.

Pärn on heade töötulemustega kriminaaluurija, kes on menetlenud paljusid narkokuritegusid, on preemiale esitanud teda iseloomustanud.

2011. aasta aprillis menetles Pärn kriminaalasja, milles tabati juba mõnda aega politsei huviorbiidis olnud narkootikumide müügiga tegelnud inimesed ja 2078 grammi narkootilist ainet efedrooni, mille hind olnuks tänaval arvestuslikult 60 000 eurot. Tabatud narkootilise aine kogus oli Lääne prefektuuri piirkonnas viimase kahe aasta suurim.

Koos Raili Pärnaga pälvis parima noore korrakaitsepolitseiametniku preemia Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo Lõuna politseijaoskonna patrullpolitseinik Hendri Lilbok, noore piirivalvuri preemia Lõuna prefektuuri piirivalvebüroo Mehikoorma kordoni piirivalvur Martin Torim, noore migratsiooniametniku preemia kodakondsus- ja migratsiooniosakonna staatuse määratlemise büroo välismaalastetalituse peaspetsialist Marit Abram. Parima koerajuhi ja teenistuskoera preemia said Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo liiklusjärelevalve talituse künoloogiateenistuse koerajuht Valur Pajumäe ja teenistuskoer Golttvizen Hof Dixon.

Tallinna Rotary klubi tunnustab preemiatega parimaid politseinikke alates 2001. aastast. Preemiate eesmärk on väärtustada ja tunnustada Eesti politsei tööd kuritegevusevastases võitluses. 2001. aastast on Rotary klubi tunnustanud kokku 40 politseinikku ja 12 teenistuskoera.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles