Vene kooli õpilased etendavad haiglas näitemängu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vene gümnaasiumi 3b klassi näitetrupp.
Pärnu Vene gümnaasiumi 3b klassi näitetrupp. Foto: Erakogu

Lähenemas on lastekaitsepäev ja sellega seoses tulevad Pärnu haiglasse hommekell 13 külla Pärnu Vene gümnaasiumi 3.b klassi õpilased. 

Pärnu Vene gümnaasiumi 3.b klassi õpilased mängivad neljapäeval ja reedel Pärnu haiglas etendust „Lugu kadedast kärbseseenest“.

Kell 13 algavat etendust mängitakse haigla teise korruse konverentsisaalis ja sellega tähistatakse 1. juunil toimuvat lastekaitsepäeva. „Etendust on vaatama oodatud kõik, kuid ennekõike tahavad noored tuua rõõmu ja naeru haiglas viibivatele lapspatsientidele,“ ütles Pärnu haigla turundusjuht Errit Kuldkepp.

Etendus on eesti keeles.

Pärnu Vene gümnaasiumi 3.b klassi õpilased osalesid teist aastat järjest traditsioonilisel Pärnumaa miniteatrite päeval, kus tänavu esineti lühinäidendiga „Lugu kadedast kärbseseenest“.

Samuti osales näitetrupp edukalt Kellukese lasteaia teatrifestivalil ja käis esinemas Tammsaare ja Liblika tänava lasteaias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles