Pärnu-Jaagupi veetorustikud ehitavad Viimsi Keevitus ja Ducto

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torutööd.
Torutööd. Foto: Urmas Luik

Halinga valla vee-ettevõte AS Mako sõlmis 2,34 miljoni eurose Pärnu-Jaagupi alevi vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitustööde lepingu AS Viimsi Keevituse ja OÜ Ductoga.

Hankelepingu täitmise tähtpäev on tuleva aasta 13. september.

Mako korraldatud riigihankele torustike ehitamiseks laekus kuus pakkumist, ütles hanke projektijuht Kristi Klaos juunis BNSile. Kuna pakkumised osutusid Klaosi sõnutsi plaanitust kulukamaks, taotles Mako selleks sihtasutuselt Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) lisaraha ja kaalus alternatiivina hanke mahte vähendada ja teha töid mitmes etapis, kui KIK lisaraha ei eralda.

Hange hõlmab Pärnu-Jaagupi alevi vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimist ja ehitamist. Tööde käigus uuendatakse torustikke alevi põhjapoolses osas ja ringistus Soo tänavani, Soo tänav kaasa arvatud. Uued torustikud rajatakse Kalli maanteel kuni Kalli 22 liitumispunktini, Pikale tänavale ja Kergu maanteele kuni Kergu 42 liitumispunktini.

Ehitustöid rahastatakse Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondist ning Mako ja Halinga vallavalitsuse eelarvest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles