Linnapea läheb rahvaga suhtlema

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja abilinnapea Romek Kosenkranius teevad täna linnas bussireisi, et uurida linlastelt, kuidas on nad rahul hiljutise bussiliinide reformiga.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja abilinnapea Romek Kosenkranius teevad täna linnas bussireisi, et uurida linlastelt, kuidas on nad rahul hiljutise bussiliinide reformiga. Foto: URMAS TAUL/PRNPM/EMF

Selleks, et mitte osaleda volikogu liikme Mart Viisitamme korraldataval ühissõidukiliikluse arutamise koosolekul, lähevad Pärnu linnapea Toomas Kivimägi ja abilinnapea Romek Kosenkranius täna samal ajal bussipeatustesse rahvaga suhtlema.

Viisitamm kutsus linnakodanikke, volikogu ja linnavalitsuse liikmeid täna kell 15 raekotta, et arutada bussiliikluse ümberkorraldusi.

Esmaspäeval teatas linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo Viisitammele, et Kosenkranius osaleb sellel kokkusaamisel, ent kolmapäeval andis Murakas-Ollo teada, et Kosenkranius ja Kivimägi on samal ajal bussipeatustes.

“Homsel kohtumisel raekojas abilinnapea ei osale. Linnapea ja vastava valdkonna abilinnapea on samal ajal bussipeatustes ning selgitavad muutunud olukorda, vastavad küsimustele jne. See oli meil plaanis, kuid veidi teisel ajal. Otsustasime oma kohtumise korraldada ka siis neljapäeval, 16. augustil,” kirjutas Murakas-Ollo Viisitammele.

Kosenkraniuse sõnul on raekoja üritus ilmselt parteiline kihutuskoosolek. “Keskerakonna koosolekule me ei lähe, läheme otse rahvaga suhtlema,” lausus ta.

Kivimägi ja Kosenkraniuse bussipeatuste külastamine algab siis, kui Kivimägil on kell 14 algav kohtumine lõppenud. Linnajuhid ilmuvad peatustesse neile sobival ajal ja kohas, linnarahvale marsruudist ja ajakavast eelnevalt teada ei anta.

“Linnavalitsus ei plaaninud kaasata pressi eelpool kirjeldatud aktsiooni, kuid et huvi selle vastu on, oleme valmis kaasama ajakirjanikke kohtumistele sõitjatega täna kell 15.10 Olevi bussipeatuses suunaga kesklinna poole,” teatas Murakas-Ollo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles