Ülejõe gümnaasiumis kärssasid pannil kandikud

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Ülejõe gümnaasiumis hakkas pühapäeval tööle automaatne tuletõrjealarm, põhjus oli kooli köögis praepannil sulama hakanud kandikud.

Häirekeskus sai väljakutse põlengule kell 13.27. Päästjate sündmuskohale saabudes selgus, et kooli köögis oli sisse lülitatud suur praepann, millel olnud plastmassist kandikud hakkasid sulama, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trink.

Ülejõe gümnaasiumi direktori asetäitja majandusalal Viktor Voronovski selgitas, et tema saabus koolimajja umbes kümme minutit pärast häire tööle hakkamist. Koos päästjatega vaadati köök üle ja leiti praepanni kaanelt sulama hakanud kandikud.

„Köögis oli kergelt suitsune, aga lahtist leeki polnud,“ sõnas Voronovski. „Lülitasime köögis elektri kilbist välja ja tuulutasime ruumid,“ lisas ta.

Voronovski jutu järgi toimetab koolisööklas rendifirma. „Palusin, et rentnik selgitaks välja, miks selline asi juhtus, ja soovitasin seni viimasel lahkujal kilbist vool välja lülitada,“ rääkis ta. Rendifirma esindaja oli Voronovskile selgitanud, et samal päeval käidi kooli köögis keedukatelt parandamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles