Tänasest saab mõttetalguliseks kirja anda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Teeme ära!» logo
«Teeme ära!» logo Foto: Peeter Langovits

Tänasest saab ennast aadressil

www.minueesti.ee

ja raamatukogudes kirja panna üleriigilistele “Minu Eesti” mõttetalgutele, otsimaks kevadpühal koos lahendusi kohalikele ja kaugematele probleemidele.


Pärnumaal on moodustatud 31 mõttekoda, neist seitse Pärnus. Kogu Eestis avab kodanikualgatuse korras 1. mail toimuva ettevõtmise tarvis ukse 400 mõttekoda nii küla- kui vallakeskustes, kooli-, rahva- ja seltsimajades.



Mõttetalgute Pärnumaa koordinaator, ettevõtlus- ja arenduskeskuse vabaühenduste konsultant Krista Habakukk rääkis, et igas kojas tuleb kohaliku kõrval arutada loosiga tõmmatud kahte ühiskondlikku etteantud teemat. Seda sellepärast, et tegeldaks valitsemiskultuuri, Eesti maine ja väärika vanadusega.



“Pärnumaa kontekstis oleks vaja arutleda arengustrateegia 2020+ koostamise üle, selle üle, kuhu arengu huvides suundume,” möönis Habakukk. “Loomulikult on oluline seegi, kas asfalt tuleb külavahele või ei, aga kiiremini saab kindlasti jagu mõnest heakorramurest, kas või koos tööd tehes.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles