Kaugkütte hind alaneb Pärnus kõige vähem

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkütteradiaator.
Keskkütteradiaator. Foto: ANDRES TEISS/PM/SCANPIX BALTICS

Kui enamik piirkondi Eestis võib rõõmustada soojuse märgatava odavnemise pärast, pole pärnakatel suurt kergendust loota – siinsete tarbijate soojaarve väheneb vaid 3,3 protsenti.


Tulenevalt maagaasi ja põlevkiviõli hindade langusest on konkurentsiamet paljudele soojusettevõtetele kooskõlastanud madalamad soojuse piirhinnad, teavitasid ERRi uudised.



Pärnu võrgupiirkonda varustav Fortum Termest AS alandas 1. märtsist suvepealinnas ja Haabneeme võrgupiirkonnas müüdava soojuse hinda kõige vähem, 3,3 protsendi võrra. Vändra säästab 7,6 protsenti.



Samal ajal Aluvere võrgupiirkonnas saab sooja 20, Tallinna Kesklinnas ja Pirital 14,8, Nõmmel 13,6, Põhja-Tallinnas 15,7, Sauel 14,2, Väike-Maarjas 14,9, Lool 9,7, Kostiveres 9,8, Laagris 17,8, Viiratsis 21,7, Viimsis 15,1, Kundas 22,6 ja Püssis 16,9 protsenti varasemast soodsamalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles