Euroopa nädal toob Audru kooli poliitikud

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa nädala Audru koolis avas president Arnold Rüütel.
Euroopa nädala Audru koolis avas president Arnold Rüütel. Foto: Erakogu

Audru keskkoolis aprilli viimasest päevast 8. maini kestev Euroopa nädal on toonud kooli nii president Arnold Rüütli kui maavanem Toomas Kivimägi, oodata on Eesti NATO ühingu liikmeid ja riigikogu esimeest.


Kui Euroopa nädala Audru koolis avas president Rüütel, siis nädala lõpetab reedel riigikogu esimehe Ene Ergma külaskäik, teavitas Audru keskkooli õppealajuhataja Sirje Suurevälja. Juttu tuleb teemal “Eesti Euroopas”, nagu kogu nädala jooksul kõneks olnud.



Täna oli Audru õpilaste ees Pärnu maavanema Toomas Kivimägi. Suurevälja ütlust mööda saalitäis lapsi kuulas teda ja mõtles kaasa.



Kõneldes teemal “Pärnumaa noored”, alustas maavanem väärtushinnangutest ja jõudis õnne teemani. Maavanemalt küsiti, mida ta teeks, kui oleks praegu 18aastane. “Oleksin õnnelik!” vastas Kivimägi.



Kooli külalisteraamatusse jättis maavanem tänusõnad publikule, kes kaasa mõtles. “Tema ise lõi nii hea õhkkonna,” tunnustas Suurevälja omalt poolt esinejat.  



Ülehomme ootab Audru keskkool kui riigikaitseõpet andev õppeasutus külla veel Eesti NATO ühingu liikmeid ja riigikogu liiget Kadri Simsonit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles