Turismikool lõpetas viienda tegevusaasta

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismikooli õpilased.
Turismikooli õpilased. Foto: Tiina Viin

Tartu ülikooli Pärnu kolledži turismiosakonna juures tegutsev turismikool lõpetas oma viienda hooaja, tänavu sai tunnistuse 17 edukat kursuslast.


“Turismikoolis osalejad tegid tutvust sellega, kuidas turismiettevõtted ja -sihtkohad ennast turundavad, külastasid Tallinnas toimuvat turismimessi “Tourest” ja paljusid turismiettevõtteid,” rääkis Tiina Viin, Pärnu kolledži hotellimajanduse lektor, turismi- ja hotelliettevõtluse õppekava ja täienduskoolituste programmijuht.



Kolledži õppejõudude ja turismispetsialistide vahendusel said õppurid põnevaid teadmisi turismivaldkonna köögipoolest ja sellest, mis Eesti ja maailma turismiruumis on huvitavat ning märkimisväärset.



Kõik, kes kursuse täies mahus läbivad, saavad Tartu ülikooli tunnistuse. 2004. aasta sügisest tegutseva turismikooli tunnistus on juba pea sajal õppuril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles