Henn Vallimäe peab uut ametiaega reformi tõttu väljakutseks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henn Vallimäe.
Henn Vallimäe. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktori ametis jätkab kooli senine juht Henn Vallimäe, kelle sõnutsi on algav ametiaeg tõeline väljakutse, sest uus kõrgharidusreform toob kaasa omajagu muudatusi Pärnu kolledžilegi.

Teiseks ametiajaks TÜ Pärnu kolledži direktoriks tagasi valitud Henn Vallimäe sõnade kohaselt jätkatakse kolledžis senitehtu edasiarendamist. Ta peab oluliseks kolledži arengut rahvusvahelisel suunal – nii rahvusvaheliste õppekavade arendamist kui tiheda koostöö jätkamist Eesti ja välismaa tööturu ja erialaliitudega, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Pärnu kolledžis pakutavad erialad, nagu turism, heaoluteenused või ettevõtlus ja projektijuhtimine, on jätkuvalt populaarsed, kuid direktori arvates vajab ülikooli regionaalse kolledži roll senisest pisut enam defineerimist.

Lisateenimisvõimalust näeb jätkav direktor just täiendkoolituse ja erinevate arendusprojektide näol. Turismi ja ettevõtluse erialade kõrval pakub ta välja spordiarenduse ja heaoluteenuste erialade laiendamise. Kindlasti on kavas jätkata 2010. aastal alustatud eakatele suunatud väärikate ülikooliga, mis aasta-aastalt üha enam populaarsust võidab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles