IRLi linnapeakandidaat Pärnus on Andres Metsoja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Metsoja.
Andres Metsoja. Foto: PP

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Pärnu linna osakonna juhatus valis kohaliku omavalitsuse volikogu valimiste esinumbriks ja IRLi Pärnu linnapea kandidaadiks ühehäälselt Andres Metsoja.

„Näen Pärnut atraktiivse elujõulise linnana, mis toimib tõmbekeskusena lokaalselt ja Läänemere ruumis. Soovitud arenguteks tuleb edasi liikuda Suur-Pärnu kontseptsiooniga, tagamaks teenustekompleks ja elukeskkond, mis tõesti tõmbab elanikke ja ettevõtteid. Märksõnadeks on panustamine tulubaasi suurendamisse, avatus koostööle ja elukvaliteedi tõstmine,” vahendas IRLi Pärnu linnaosakond Metsoja sõnu.

Andres Metsoja on praegu Pärnu maavanem.

Konkretiseeritud tervikliku valimisplatvormi ja valimisnimekirja esitab IRL Pärnu linnaosakond kinnitamiseks augustis toimuvale üldkogule.  

Eelseisvatel valimistel on IRLi eesmärgiks saavutada Pärnus valimisvõit ja üheksa- kuni üheteistkümnekohaline esindatus volikogus.

Märtsi lõpus IRLi Pärnu üldkogul Pärnu linnapeakandidaadiks kinnitatud Eerik Niiles Kross loobus Pärnu meeriks pürgimisest eelmisel nädalal, sihtides hoopis Tallinna linnapea kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles