Rääma põhikooli direktor pääses Jürgen Veberi kaotamistrikist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikke tegi ka koolidirektor Elmo Joa. Õpilase kotist ilmus üllatuslikult välja kooli logoga padi, mille Veber kingituseks sai.
Trikke tegi ka koolidirektor Elmo Joa. Õpilase kotist ilmus üllatuslikult välja kooli logoga padi, mille Veber kingituseks sai. Foto: Anniki Leppik

Samal ajal kui suuremas osas Pärnumaa koolides tähistati 1. septembrit pidulike aktuste ja hoolikalt lihvitud esinemistega, tundis Rääma põhikooli pere ärevust, sest üllatusena aktusele ilmunud trikimees Jürgen Veber võinuks ära kaotada koolidirektori või kogunisti terve õppehoone.


Üllatuskülalisena oma kunagisse kooli praegusi õpilasi tervitama tulnud trikimees Jürgen Veber tekitas suurt elevust nii lastes kui täiskasvanutes. Salapärane furgoonauto Rääma koolimaja tagahoovis andis aimu millestki suurejoonelisest, kuid trikimehe saabumine oli kiivalt varjatud saladus ja vallandas üheaegselt nii imestushüüded kui tormilise aplausi.



Ehkki ärevust põhjustas kartus, et tavainimese jaoks ebaharilike oskustega trikimees võib muuhulgas ära kaotada näiteks koolidirektor Elmo Joa või koguni terve maja, ei olnud selleks põhjust. Kaotamistriki peategelaseks oli hoopis Veberi part Elvis, kellest on saamas vaat et niisama suur trikistaar, kui on tema peremeeski.



Loe pikemalt neljapäevase Pärnu Postimehe paberväljaandest!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles