Tahkurannas võitis valimisliit Koostöö

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahkuranna valla lipp.
Tahkuranna valla lipp. Foto: Riigikantselei

Kohalike omavalitsuste valimistel Tahkuranna vallas kogus sarnaselt 2005. aasta valimistega enim hääli valimisliit Koostöö.


Valimisliit Koostöö sai volikogus 5 kohta. Järgnesid nelja kohaga valimisliit Tahkuranna, kahe kohaga valimisliit Külatee ja ühe kohaga valimisliit 11 ning Keskerakond.



Hääletamas käis 64,16 protsenti vallaelanikest. Enim hääli kogus Kalmer Metsaoru valimisliidust Koostöö, kelle poolt andis hääle 125 inimest.



Tahkuranna vallavolikogus on 13 kohta, kandideerijaid oli kokku 61 ehk 4,7 kohale. Volikogu kohtadele pretendeeris neli valimisliitu, kaks erakonda ja üksikkandidaat. Valimisliit 11 pani välja 8 kandidaati, Külatee 15, Tahkuranna 11 ja Koostöö 19 kandidaati. Keskerakonda esindas 6 ning Isamaa ja Res Publica Liitu üks kandidaat. Üksikkandidaadina üritas valituks saada Norman Talson.



2005. aasta kohalike omavalitsuste volikogude valimistel sai Tahkuranna volikogus 9 kohta valimisliit Koostöö, 3 kohta valimisliit Külatee ja ühe koha Keskerakond. Eeri Tammik valimisliidust Koostöö korjas suurima arvu hääli – 164.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles