Saugas võttis üheksa mandaati valimisliit Koduvald

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauga valla lipp.
Sauga valla lipp. Foto: Riigikantselei

Sauga vallavolikogu valimistel juhtis konkurentide ees pikalt valimisliit Koduvald, kes kogus 65 protsenti häältest ja võttis 9 mandaati volikogu 13st.


Koduvalla nimekirjas pääsesid volikokku Harri Aas, Vello Tiidermann, Harri Alliku, Tõnu Sepik, Tiiu Kaasik, Egon Elstein, Raimo Timmer, Õie Kukk ja Priit Ruut. Reformierakonna nimekirjast said mandaadi Meelis Tomberg ja Andres Mõis ning Keskerakonnast Ants Lopsik ja Margus Uudikas.



Sauga vallas oli valimisaktiivsus 53 protsenti. Enim hääli – 161 – kogus Harri Aas valimisliidust Koduvald.



Sauga vallavolikogu 13 kohale oli kõva rebimine, volikogu liikmeks kandideeris kolme erakonna ja ühe valimisliidu nimekirjas kokku 90 inimest ehk 7 inimest kohale. Valimisliit Koduvald pani välja 53 kandidaati, Reformierakond 11, Keskerakond 23 ning Isamaa ja Res Publica Liit 3 kandidaati.



2005. aasta valimiste põhjal oli Sauga vallavolikogus 7 kohta Rahvaliidul, 4 valimisliidul Viljaveski ja 2 Keskerakonnal. Suurima häälte arvu – 93 – korjas Viljaveski nimekirjas kandideerinud Meelis Tomberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles