Koongas võitis valimisliit Ühel Meelel

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koonga valla lipp.
Koonga valla lipp. Foto: Riigikantselei

Koongas noppis valimisliit Ühel Meelel 11-liikmelises volikogus 7 kohta, valimisliit Rukkilill ja Keskerakond said kumbki kaks mandaati.


Koonga vallavolikogusse valiti Andres Hirvela (109 häält), Silver Seegar (103), Mare Paarasma (37), Kristel Rohumägi (24), Kaljo Brandt (20), Riho Erismaa (19) ja Erki Pool (18) valimisliidust Ühel Meelel, Kaia Veltmann (28) ja Mihkel Luige (27) valimisliidust Rukkilill ja Aivar Pikkmets (28) ning Mikk Pikkmets (18) Keskerakonnast.

Koonga vallavolikogusse kandideeris kolmes nimekirjas kokku 38 inimest ehk 3,4 inimest volikogu kohale. Oma nimekirjaga tulid valijate ette valimisliit Rukkilill (12 kandidaati) ja Ühel Meelel (14 kandidaati) ning Keskerakond (12 kandidaati).

2005. aasta kohalike omavalitsuste valimistel võitis Rahvaliit, kes seekord tuli välja valimisliidu Ühel Meelel nime all, 7 ja Keskerakond 2 kohta. Rahvaliitlase Andres Hirvela toetajaskond oli suurim ja ta sai toona 141 häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles