Koduvald tegi Halingas puhta töö

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halinga valla lipp.
Halinga valla lipp. Foto: Riigikantselei

Valimisliit Koduvald saab volikogus järgmiseks neljaks aastaks 11 kohta, jättes vaid 3 tooli Isamaa ja Res Publica Liidule ning ühe Keskerakonnale.



Koduvallast osutusid valituks Ülle Vapper (321 häält), Mati Rosenstein (65), Taimi Markson (60), Urmas Laur (51), Tarvi Tasane (46), Tiia Uffert (44), Erika Lilleorg (43), Karli Kalda (42), Marina Simm (40), Kaido Kohv (37) ja Arvo Pekko (36). IRList said volikokku Raul Peetson (171), Annika Ebrok (90) ja Heli Künnapas (28). Ainsa keskerakondlasena on volikogusse valitud Arno Maidla (47).



Halinga 15-liikmelisse vallavolikokku kandideeris 31 inimest. Oma nimekirjaga tulid välja valimisliit Koduvald (21 kandidaati), Keskerakond (5 kandidaati), Erakond Isamaa ja Res Publica Liit (4 kandidaati) ja üksikkandidaat Naima Teppand.



2005. aasta kohalike omavalitsuste valimistel jagus enim mandaate valimisliidule Koduvald – 9, Isamaaliit sai volikogus 3 ja Rahvaliit 2 kohta. Res Publicat pääses volikogusse esindama üks inimene. Enim hääli anti nelja aasta eest Koduvalla nimekirjas kandideerinud Ülle Vapperile – 310.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles