Näitleja loeb Allikukivi raamatukogus lastele lugusid ette

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihemetsa kooli poisid lugemistesti täitmas.
Tihemetsa kooli poisid lugemistesti täitmas. Foto: Tihemetsa põhikool

Saarde valla Allikukivi haruraamatukogu juhataja Tiina Kuum kutsub Tihemetsa põhikooli lapsed homme raamatukokku ettelugemistundi, lugusid loeb näitleja Tene Ruubel.


”Lastele etteloetavad palad lähevad loosi, st huvilised saavad numbrid palade pealkirjadega ja loosiõnn selgitab, mida loetakse, kirjeldas Tihemetsa põhikooli direktor Aita Matson.



Lugusid on igale vanuseastmele ja maitsele.  Et noorematele ja vanematele õpilastele mõeldud kirjandus õige sihtgrupini jõuaks, algab iga kooliastme lugemistund eri kellaajal.



”Võiks arvata, et Tihemetsa põhikool ja Allikukivi raamatukogu asuvad vähemalt eri külades, ometi on need paarisajameetrise vahemaaga ühe kandi asutused,” ütles Matson.



Üleriigiliste raamatupäevade raames tabab 26. oktoobril Saarde valla Allikukivi haruraamatukogu kirjanike dessant, näha-kuulda saab Kauksi Üllet, Olavi Ruitlast, Jaan Pehki ja Triin Tasujat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles