Audru Jõelaevanduse Punt tähistab juubelit

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru Jõelaevanduse Punt.
Audru Jõelaevanduse Punt. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnumaa üks tuntumaid ansambleid, 20 aastat mere- ja jõelauludega rahvast rõõmustanud Audru Jõelaevanduse Punt lubab sünnipäevapidustuste eel, et samade purjede all ootab neid ees veel vähemalt 20 aastat head minekut.


Audru Jõelaevanduse Punt maailmakuulsusest ei unista, piisab kohalikust aust, aga üks suurem turnee on tehtud ka suure lombi taga. Koostööd on tehtud Olavi Kõrre, Kihnu Virve ja paljude teistega, vahendasid ERRi teleuudised.



Need, kes arvavad, et tegu on ühe ansambliga sadade kui mitte tuhandete seast, eksivad. Nad ei olegi ansambel, vaid punt.



"Suudame isegi kolmandal päeval hästi läbi saada. Kui oleme kaks õhtut pilli mänginud, on pühapäeval meil reeglina saunapäev ja siis saame saunas kõik kokku ja ikka on tore," rääkis Ado Kirsi Aurdu Jõelaevanduse Pundist.



Mere- ja jõelaule tahavad mehed rahvale esitada veel vähemalt 20 aastat. Seda ka eeloleval reedel, kui Pärnu kuursaalis sünnipäevapidu maha peetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles