Pere võiks haljastuse riigihankele mõelda

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula park.
Pärnu Koidula park. Foto: Urmas Luik

Pärnu linn kavatseb parkide ja haljasalade hooldusalad võimalikult väiksemaks teha, et väikefirmad ja pered saaksid riigihankel osaleda.


Täna otsustas linnavalitsus korraldada parkide ja haljasalade hooldamiseks avatud hankemenetlusega riigihanke selle aasta 1. maist 2013. aasta 30. aprillini. Linnapea Toomas Kivimägi sõnul ei otsustatud veel, mitmeks hooldusalaks linn jagada.



Praegu on linnas kuus hooldusala, mida hooldab kaks firmat. “Pooldan veel mitme suure krundi kolmeks jagamist,” lausus Kivimägi.



Enne valimisi kaaluti mõtet töötuid haljastustöödel kasutada. Abilinnapea Romek Kosenkranius ja Kivimägi rääkisid, et see eeldaks linna kommunaalettevõtte asutamist, milleks praegu pole raha. “Küll aga oleme mõelnud teha rohkem hooldusalasid, et väiksematel äriühingutel ja peredel oleks võimalik neid enda hooldada võtta,” ütles Kosenkranius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles