“Meediamulli” üldvõitjaks tuli Koidula kool

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänases kümnendike voorus võidutses Ülejõe gümnaasiumi võistkond kooseisus Allan Käo (vasakult), Tauri Roosipuu, Signe Saar, Deanna Vainoja ja Madis Viik.
Tänases kümnendike voorus võidutses Ülejõe gümnaasiumi võistkond kooseisus Allan Käo (vasakult), Tauri Roosipuu, Signe Saar, Deanna Vainoja ja Madis Viik. Foto: Urmas Luik

Täna toimus Pärnu Koidula gümnaasiumi saalis mälumängu “Meediamull” viimane voor, kus selgus üldvõitja: 39,5 punktiga osutus Pärnumaa parimaks Koidula kool.


“Meediamulli” võistlus on kolmeastmeline: esimeses voorus võistlevad 12ndikud, edasi 11. klasside õppurid.



Viimases gümnaasiumiõpilastele mõeldud mälumängu voorus võistlesid täna 10. klasside õpilased. Kahjuks loobusid selles astmes võistlemast kaks kooli – Sütevaka humanitaargümnaasium ja ühisgümnaasium. Meediateadmistes katsusid jõudu vaid kolme kooli kümnendikud, kellest 14,5 punktiga oli parim Ülejõe gümnaasiumi võistkond. Järgnesid Koidula gümnaasium 11 ja Audru keskkool 10,5 punktiga.



Ühtlasi selgusid “Meediamulli” kolme vooru üldvõitjad. Need olid viimases jõukatsumises osalenud koolid: esimene 39,5 punktiga Koidula kool, teine 39 punktiga Audru keskkool ja kolmas 34,5 punktiga Ülejõe gümnaasium.



“Meediamulli” eesmärk on arendada meediahuvi, panna proovile oma meediateadmised ja -oskused. Selles mälumängus osalevad Järva-, Viljandi- ja Pärnumaa gümnaasiumide õpilased.



Maakondade koolide paremad kohtuvad finaalvõistlustel 9. aprillil.  


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles