Raeküla elanikke oodatakse metsaalust koristama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuulemurd. Foto on illustreeriv.
Tuulemurd. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Aktiivne Raeküla elanik Eino-Jüri Laarmann ootab huvilisi appi kodukoha metsaalust korda tegema ja tuulemurrust puhastama

Kevadeks on plaanis korrastada Tarva, Hirve ja Hiie tänava äärset metsa kuni Laane tänavani. „Seal on palju tormimurdu, kokku umbes 150 tihumeetrit. Linnavalitsusest on raieload olemas,“ märkis Laarmann, kelle sõnutsi saavad töötegijad puud pärast endale.

Töökorralduse ja tingimuste läbirääkimiseks ootab Laarmann huvilisi laupäeva, 11. jaanuari ennelõunal Raeküla vanasse koolimajja.

„Kuulame, kuidas tegijad eelmisel aastal tegutsesid ja millised küsimused tekkisid. Räägime üle ohutustehnikaga seonduva. Samuti on olulised raekülalaste tähelepanekud ja soovitused järgnevateks töödeks,“ lausus Laarmann.

Kindlaid talgupäevi Laarmanni sõnade järgi paika ei panda, vaid maalapid, kus puid koristatakse, jagatakse töötegijate vahel. „"Teeme ära" töö eesmärk on, et see mets saaks korda ja kujuneks iga-aastase hoolduse tulemusel parkmetsaks,“ ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles