Politsei sõitis öösel kaineritaksot

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna maantee bussioote paviljonis magas joobnud ühe karguga naine.
Tallinna maantee bussioote paviljonis magas joobnud ühe karguga naine. Foto: Andris Tammela

Sume suveöö tõi reede öösel suvepealinna tänavaile ohtralt ilmanautlejaid, kellest mõnigi väsis enne koju jõudmist nii ära, et vajas politsei abi. Noorim purjutaja oli vaid 13aastane.

Politseipatrull leidis 13aastase tüdruku öösel kella 1.45 paiku kontserdimaja välikohvikus suitsetamas. Neiu sõnade järgi oli ta õhtul joonud Mai elamurajoonis majade vahel koos sõpradega viina ja siidrit. Kuidas tüdruk üksinda kontserdimaja juurde jõudis, jäi selgusetuks.

Patrull viis neiu tuvastamiseks kainestusmajja, kus tüdruk sai väikese ülevaate Pärnu ühest ööbimisvõimalusest. Pärast seda viis patrull tüdruku koju ja andis vanematele üle. Vaatamata vanusele, oli tütarlaps politseinikele juba vana tuttav.

Reede öösel filmis Pärnus taas Kanal 2 politseisaade „Krimi“, mille kaamera ette jäi sedapuhku mitu huvitavat pärnakat.

Kella 22 ajal segas Suur-Veski tänaval kaaskodanike rahu purjus keskealine mees, kes tassis ühes käes poolikut telliskivi ja teise käega tagus elumajade seintele ja akendele. Mida mees Suur-Veski tänaval tegi, ei suutnud ta arusaadavalt selgitada.

Politsei pidas mehe kinni ja viis kainenema. Kinnipeetu lubas kaevata Pärnu Postimehele, et politsei kasutas ta kinnipidamiseks käeraudu.

Südaöö paiku puhkas Uus-Sauga tänaval kõnniteel vanem mees, kes oli enda alla põit tühjendanud. Kuigi mees oli enda sõnade järgi teel koju, ei suutnud ta politseinikele selgeks teha, kus ta elab. Nii viidi järgmine väsinud kodanik öömajale.

„Krimi“ kaamera ette jäi tund hiljem Tallinna maanteel ootekoja pingil puhanud asotsiaalse välimusega naine. Magusat und maganud naine oli sättinud oma varanduse - ühe kargu ja ühe koti - kenasti bussipeatuse paviljoni seina äärde. Padjana kasutas magaja oma mütsi.

Pärnu politsei arestimajja jõudis öösel veel ridamisi alaealisi. Üks 15aastane noormees jäeti öömajale, sest nooruk ei pääsenud koju sisse. Noormees oli purjutanud sõpradega Mai rajoonis ja kukkunud oma kõrva nii katki, et kõrv vajas haigla traumapunktis õmblemist. Koduvõtmed ja mobiiltelefoni oli nooruk ära kaotanud.

Abi vajas Reiu jõe ääres pidutsenud alaealine noormees. Selle nooruki suurim mure oli, kas kainestusmajas ikka viina pakutakse, kui tal pohmell hakkab.

Kell 3.20 toimus Pärnu bussijaama juures kaklus, mille asjaosalised jagasid samuti „Krimi“ kaamera ees ohtralt selgitusi. Kiirabi viis kohapealt ära ühe noormehe, kel oli kakluses pea puruks löödud. Politseipatrulli saabudes oli osa kaklejaid juba lahkunud ja teised sõbrunesid omavahel, nii ei pidanud korrakaitsjad vajalikuks kedagi kinni pidada.

Pärnu lõike sisaldav „Krimi“ jõuab Kanal 2 ekraanile teisipäeval kell 21.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles