Naiste aluspesu ihalev varas tegutses taas

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste pesu.
Naiste pesu. Foto: Marina Pushkar/Postimees

Pärnus Raekülas linnaosas tegutsev pesuvaras on taas aktiviseerunud, täna öösel varastati naiste aluspesu Kalevi puiesteel, juuli alguses Ugandi tänaval. Raeküla pesuvarga tegemistest kirjutas Pärnu Postimees möödunud kevadelgi.

„Jätsin eile ööseks pesu nöörile kuivama. Täna hommikul silmasin nööri all vedelevaid pesulõkse ja avastasin, et kadunud on kuus paari naiste aluspükse ja kaks rinnahoidjat,“ rääkis Pärnus Kalevi puiesteel elav naine. „Tundus imelik, et muud midagi varastatud polnud, vaid naiste aluspesu.“

„Enam ma pesu ööseks välja ei jäta ja tahan teisigi Raeküla inimesi pesuvarga eest hoiatada,“ ütles ta.

Pesuvarguse ohvriks langenud naise sõnutsi on neil hoovis koer, kes oleks pidanud haukumisega võõrast inimesest märku andma. Haukumist öösel kuulda polnud. „Koer tõi just hiljuti pojad ilmale ja arvatavsti oli tal kutsikatega tegemist,“ arutles naine.

Lehetoimetusele vihjati, et juuli alguses näpati Raekülas Ugandi tänaval õues nööril kuivanud naiste aluspesu.

Raekülas tegutsevast naistepesu ihalevast vargast kirjutas Pärnu Postimees eelmise aasta aprillis. Tollal kaks korda järjest pesuvarguse ohvriks langunud naine teadis rääkida, et niisugused vargused algasid Raekülas 2008. aasta sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles