Linnavolinik Järvesalu ei seisa oma valijate eest

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Järvesalu.
Vello Järvesalu. Foto: Henn Soodla

Reformierakonna nimekirjas Pärnu linnavolikogusse valitud Vello Järvesalu on osa võtnud ainult kolmest volikogu istungist, kokku on volikogu see koosseis istungeid pidanud 12.

Järvesalu osales läinud aastal kolmel volikogu istungil ja puudus samuti kolmest. Sel aastal peatas valimiskomisjon Järvesalu sooviavalduse põhjal 1. veebruarist 1. maini tema saadikuvolitused, ent pärast 1. maid pole Järvesalu uut avaldust kirjutanud ega ka istungitel käinud. Seetõttu on Reformierakonnal üks esindaja Pärnu linnavolikogus vähem.

Viiest volikogu istungist pole osa võtnud Toomas Kivimägi valimisliidu liige Arne Kalbus ja keskerakondlane Margus Tammekivi. Sotsiaaldemokraat Tatjana Jaanson ja Reformierakonna nimekirjas volikogusse valitud Urmas Sule on puudunud neljalt istungilt.

Kõikidest volikogu istungitest on osa võtnud 16 volikogu liiget. Nendeks on Riivo Eensalu, Jaana Junson, Tiit Kask, Silja Kikerpill, asendusliige Vladimir Klevtsov, Epp Klooster, Mait Käbin, Kaja Martinson, Vahur Mäe, Krista Nõmm, Peeter Prisk, Cardo Remmel, Garri Suuk, Hillar Talvik, Arne Tikerpe ja Andrei Yllö.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles