Are noormehed püüdsid kinni Lätist pärit vargapoisi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kohalikud noormehed jälitasid laupäeval Ares noormeest, keda kahtlustati varguses. Tabamisel leiti noormehe käest fotoaparaat, millega oli pildistatud paljaid mehi ja autosid. Kahtlane noormees anti üle politseile.

Pärnu Postimehele juhtunust teada andnud Are elanik rääkis, et Are vallas Tallinna–Pärnu–Ikla maantee ääres ning selle ümbruses luusis laupäeval tõmmu poiss. Et ühe kauplusesse käinud naise lapsevankrist oli poeskäigu ajal kadunud rahakott ja dokumendid, hakati kahtlustama sihitult ringi liikunud võõrast.

Kohalikud noormehed asusid teda autoga otsima ja peagi leidsidki.

„Kui poiss kätte saadi, avastati temalt varastatud rahakott ja digifotoaparaat, millele olid jäädvustatud paljad mehed ja Läti numbrimärkidega autod,“ teadis arelane Pärnu Postimehele rääkida. „Arvatavasti oli tegu Läti mustlasega, sest ta rääkis läti keeles.“

Politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri pressiesindaja teatel sai politsei teate varguses kahtlustatava noormehe tabamisest laupäeval kella 14.45 ajal.

„Sündmust kontrollinud patrull selgitas välja, et tegemist oli dokumentideta Läti kodanikuga, kes toimetati asjaolude selgitamiseks Pärnu kordonisse,“ teatas politsei pressiesindaja. „Talle koostati Eestis dokumentideta viibimise kohta protokoll ning varguse suhtes alustati väärteomenetlust.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles