Korrakaitsjad selgitavad Paikusel kutsemeistreid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseikooli muuseumi väljapanek.
Politseikooli muuseumi väljapanek. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna ja homme võistlevad Paikusel korrakaitsepolitseinikud parima korrakaitseüksuse tiitli nimel, politsei- ja piirivalveameti kutsemeisterlikkuse võistlustel võtavad mundrikandjad mõõtu turvalisuse tagamisel vajalikes teadmistes ning oskustes.

Võistluste peakohtuniku, politsei- ja piirivalveameti korrakaitsepolitseiosakonna arendusbüroo juhi Margus Kotteri sõnul on eile õigusaktide tundmisega võistlust alustanud politseinikud täis tahtmist tõestada üht-teist nii endale kui kolleegidele.

"Kuigi korrakaitsepolitseinik peab kogu aasta vältel vormis olema, näeme usutavasti nendel päevadel nii mõnegi isikliku tippmargi püstitamist," sõnas Kotter. "Täna ja homme üksteiselt mõõtu võtvad korrakaitsjad on suurepärane näide tahtmisest teha oma tööd meeskondlikult väga hästi."

”Hommikul vigursõiduga alanud võistluspäev jätkub komplitseeritud patrullimisega, mille jooksul tuleb täita väga erinevaid ülesandeid, alates peretüli lahendamisest ja lõpetades esmaabi andmisega,” tutvustas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Martin Luige. Homme jätkub mõõduvõtmine kombineeritud teatevõistlusega, millega selgub lõplik paremusjärjestus.

Järjekorras 9. korrakaitsepolitsei kutsemeisterlikkuse võistlused on heaks tavaks saanud ja peale üle Eesti kokku tulnud korrakaitsjate on igal aastal mõõtu võtnud keegi naabritest. Nii on tänavu kohal Leedu politsei esindusvõistkond.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles