Aasta turismiuuendaja ekspordib emotsioone

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gildi eestvedajad Herdis Elmend (vasakul) ja Kadri Rebane (paremal) pakkusid tunnustuse puhul torti.
Gildi eestvedajad Herdis Elmend (vasakul) ja Kadri Rebane (paremal) pakkusid tunnustuse puhul torti. Foto: Urmas Luik

Tänavu mahtusid Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ettevõtlusauhindade laureaatide hulka pärnakadki: MTÜ Maarja-Magdaleena Gild tõi koju “Turismi uuendaja 2010” tiitli, Wendre AS tunnistati aunimetuse “Eksportöör 2010” vääriliseks.

Maarja-Magdaleena gild tähistas tunnustust eile ühise tordisöömisega. Gildi eestvedajad Herdis Elmend ja Kadri Rebane käisid päev varem pealinnas Estonia kontserdisaalis vastu võtmas tiitliga kaasnevat klaasskulptuuri.

“Istusin lauas kõrvuti parimaks eksportijaks nimetatud Wendre esindajaga ja jäin mõtlema, et meiegi oma gildis oleme tegelikult eksportöörid, puistates meid külastanud inimeste kaudu häid emotsioone maailma laiali,” rõõmustas Elmend.

EASi väljaantav “Ettevõtluse auhind 2010” läks Ericsson Eesti ASile, Eesti kaubandus-tööstuskoja ja tööandjate keskliidu koostatavas Eesti ettevõtete konkurentsivõime tänavuses edetabelis tuli esimeseks Tallink Grupp AS.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles