G4S autasustab Pärnu noori elupäästjaid teenetemärgiga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AS G4S Eesti tunnustab teenetemärgiga „Vapruse eest“ Pärnu nelja noort, kes tänavu kevadel päästsid uppumissurmast kolm inimest.

Täna Pärnu Rannapargis toimuva noorteürituse “Suur semu seiklus” käigus annab G4S teenetemärgi üle Kuninga tänava põhikooli õpilastele Kertu Rannakule ja Georg Alemaale ning Aleksei Rožkovile Hansagümnaasiumist ja Mehis Kondile Pärnu ühisgümnaasiumist.

Aleksei Rožkov ja Mehis Kont päästsid tänavu aprillis 8- ja 7aastase poisi elu. Seades oma elu ohtu, tõid noormehed läbi jää vajunud lapsed kaldale.

Kertu Rannak ja Georg Alemaa päästsid maikuus Sauga jõkke suplema läinud ja vees teadvuse kaotanud napsutanud mehe.

AS G4S Eesti juhatuse esimehe Andrus Ossipi sõnul eristab seekordseid teenetemärgi saajaid nende erakordne oskus märgata abivajajat.

“Oskus hoolida vajab tänapäeva ühiskonnas paraku julgust, just seetõttu imetlen nende noorte inimeste meelekindlust ja tahet usaldada oma sisetunnet ning aidata abivajajat tingimusteta,” ütles Ossip.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles