Pärnus toimub homme töömess

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömess toimub Pärnus juba teist korda.
Töömess toimub Pärnus juba teist korda. Foto: Ants Liigus

Homme toimub Pärnu kontserdimajas töötukassa korraldatud töömess. 

Töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Pille Pärna sõnul toimub töömess Pärnus teist korda. „Mullune esimene messi korraldamise kogemus näitas, et töömessile on Pärnus koht – nii tööandjate kui tööotsijate huvi oli suur,“ ütles Pärna.

Messile on oodatud inimesed, kes tööd otsivad, ja need, kes soovivad töökohta vahetada või lihtsalt tööandjate ja organisatsioonidega tutvuda, vahendas töötukassa.

Töömessilt saab infot tööpakkumiste ja Pärnumaal tegutsevate ettevõtete kohta, samuti jagavad teavet ja vastavad küsimustele töötukassa koostööpartneritest organisatsioonid. Saab tutvuda õppimisvõimalustegagi.

„Töömessil osaleb 29 tööandjat, kelle seas on teenindus- ja tootmisettevõtteid. Pakutakse püsivaid ja hooajalisi töid. Samuti on kohal töötukassa kümme partnerorganisatsiooni, näiteks maksu- ja tolliamet, tööinspektsioon, Rajaleidja keskus. Oma boksidega on väljas õppeasutused: Tartu ülikooli Pärnu kolledž ja Pärnumaa kutsehariduskeskus,“ sõnas Pärna.

Tänase seisuga on töötukassal Pärnumaal vahendada ligemale 300 töökohta. Kõigi Pärnumaal pakkuda olevate töökohtade info on messistendidel üleval. Lisanduvad pakkumised mujale Euroopasse. Messile tuleb üks tööandja Soomest ja kohal on Soome EURESi nõustaja.

Kontserdimaja kammersaalis toimuvad messi ajal ettekanded olulistel teemadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles