Lapsevanemaid oodatakse teabepäevale

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Uutsalu.
Katrin Uutsalu. Foto: PP

Pärnu linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakond ning Pärnu õppenõustamiskeskus korraldavad 11. novembri õhtul linnavalitsuse kolmanda korruse saalis Suur-Sepa 16 lapsevanematele teabepäeva, et anda ülevaade lapse koolivalmiduse kujundamisest, arvuti ja interneti kasutamisest ja vastata vanemate küsimustele.

Teabepäevale on oodatud lapsevanemad, kelle laps läheb 2011. aasta sügisel esimesse klassi. Osalemine on tasuta.

Psühholoog Kaire Külaots Pärnu õppenõustamiskeskusest räägib laste koolivalmidusest ja haridusnõunik Katrin Uutsalu (pildil) esimesse klassi vastuvõtu korrast Pärnu linnas.

Vanemõpetaja Kristiina Kunto Mai lasteaiast selgitab, mida kujutab endast lapse koolivalmiduskaart, ja teemal “Laps-arvuti-internet-lapsevanem” teeb ettekande õpetaja Eve Reinik Hansagümnaasiumist.

Taotlusi lapse 2011/2012. õppeaastal esimesse klassi vastuvõtmiseks on võimalik esitada 1. novembrist linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonnale. Blankett on kättesaadav Pärnu linna kodulehel “Hariduse” rubriigis. Taotluse esitamise tähtaeg on 1. märts 2011.

Rohkem infot teabepäeva ja laste esimesse klassi registreerimise kohta saab linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonnast ja Pärnu õppenõustamiskeskusest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles