Pärnus on lumekihi paksus ligi 60 sentimeetrit

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi lumekaart 13. detsembri hommikul, mis näitab lumekihi paksust sentimeetrites.
Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi lumekaart 13. detsembri hommikul, mis näitab lumekihi paksust sentimeetrites. Foto: Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut

Pärnus on viimaste päevadega maha sadanud üle 40 sentimeetri lund, ilmajaama andeil on lumekihi paksus ligi 60 sentimeetrit.

Kui läinud neljapäeval enne Põhja-Eesti lumme matnud Monika-nimelist tormi oli Pärnu ilmajaama andmeil siin keskmisel 17 sentimeetrit lund, siis reede hommikul 22 sentimeetrit.

Arvestatava lumelisa tõi Pärnumaale hoopis nädalavahetus. Täna hommikul mõõtis Pärnu ilmajaam lumevaiba paksuseks 58 sentimeetrit.

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi lumekaart näitab, et Pärnust põhja poole liikudes lumevaiba paksus järjest kasvab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles