Pärnu lahel jäi kadunuks kalamees

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häirekeskus sai täna kell 19.08 teate, et merejääl Audru ranna lähistel on jäänud kadunuks kalur.
Häirekeskus sai täna kell 19.08 teate, et merejääl Audru ranna lähistel on jäänud kadunuks kalur. Foto: Ardi Truija

Häirekeskus sai neljapäeval kell 19.08 teate, et merejääl Audru ranna lähistel on jäänud kadunuks kalur. Kell 23.22 lõppenud otsingute järel on mees endiselt kadunud.

Pärnumaa operatiivkorrapidaja sõnul on kadunud mehe otsimine tänaseks lõpetatud. Otsingud jätkuvad homme hommikul.

Kadunud meest otsis üheksa päästjat, neist kuus otsis kadunut merejäält, kolm rannast. 

Umbkaudsed koordinaadid mehe võimalikust asukohast andis sündmuskohale saabunud päästjatele teine kalur. “Kalur hankis GPS-seadme kaudu kadunud mehe umbkaudsed võimalikud koordinaadid,” kinnitas Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja.

Viimati nähti otsitavat meest kella 16 paiku ligi kolme kilomeetri kaugusel kaldast. Mehe telefon on välja lülitatud, tema auto on endiselt kaldal.

Pärnumaa operatiivkorrapidaja teadmist mööda märkasid päeval Pärnu lahel kaks meest, et kolmas nendega merele tulnud kalur on kadunud. Kuna mehe telefon oli välja lülitatud, helistasid nad abi saamiseks numbril 112.

Otsingutesse olid kaasatud Pärnu komando kaks meeskonda ning politsei- ja piirivalveamet. Samuti oli sündmuskohal kiirabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles