Pärnu korteriühistud said nõukoja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korteriühistute liidu logo.
Eesti korteriühistute liidu logo. Foto: EKÜL

Eesti korteriühistute liidu (EKÜL) Pärnu liikmete algatusel loodi eile Pärnus korteriühistute tegevuse edendamiseks üheksaliikmeline Pärnu korteriühistute nõukoda, mis seab paika liidu tänavuse tegevuse Pärnus.

EKÜLi nõukogu esimehe Marit Otsingu sõnul arutati nõukoja avakoosolekul ka 31. jaanuarile planeeritud kohtumist kliima- ja energiaagentuuri esindajatega, uurimaks võimalusi kortermajade renoveerimiseks.

"Kõne all oli ühistutele euro tulekuga seotud raamatupidamise korrastamise ning aastaaruannete esitamise teemaliste infopäevade korraldamine," kõneles Otsing.

Nõukoja järgmine koosolek ja esimehe valimine toimub 31. jaanuaril, Otsingu sõnul tuleb siis arutlusele edasine täpsem tegevuskavagi.

Nõukoja koosolekule järgneb Pärnu korteriühistute igakuine ümarlaud.

EKÜL esindab ja kaitseb korteri- ja hooneühistute huve riiklikul ja kohalikul tasandil. EKÜLi kuulub rohkem kui 1400 korteriühistut üle Eesti, Pärnus on liidul 108 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles