Pärnu lahel kaduma läinud mehe otsingud jätkuvad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalve jätkab täna kadunud mehe otsinguid peamiselt mootorsaane kasutades.
Piirivalve jätkab täna kadunud mehe otsinguid peamiselt mootorsaane kasutades. Foto: Ants Liigus

Täna jätkasid politsei ja piirivalve laupäeva keskpäeval Pärnu lahel kaduma läinud mehe otsinguid, meest seni leida pole õnnestunud.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kaisi teatel jätkuvad laupäeval ATVga merejääle läinud 46aastase mehe otsingud. „Küsitletakse sel päeval jääl olnud inimesi ja nii jalgsi kui mootorsaane kasutades kontrollitakse vihjeid,“ ütles Kais.

Piirvalve kopteri abi täna enam täenäoliselt ei vajata, sest läbi on kontrollitud suur ala ja kopterilt meest märgatud pole.

Küsitlemisel on suur rõhk pandud kalameestele. „Kui keegi juhtus sel ajal merel olema ja nägi või teab midagi selle juhtumi kohta, tuleks sellest politseile teada anda,“ rääkis Kais.

ATVga merejääle läinud 46aastane mees läks kaduma laupäeval. Mees läks merele kella 11.30 paiku ja mõni tund hiljem pöördus ta naine politseisse.

„Lumel olid küll ATV jäljed, ent laupäeval oli merel tugev tuisk ja jäljed olid mattunud lume alla,“ rääkis Kais eile toimetusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles