Pärnu spordihall teeb homme taas uksed lahti

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordihall.
Pärnu spordihall. Foto: Ants Liigus

Homme avatakse aasta alguses katusevaringu tõttu üle kuu kinni olnud Pärnu spordihall taas treeninguteks ja külastajatele.

OÜ Steniardi tellimusel on lõpetatud halli suure saali kolme kandeposti tugevdamine ja likvideeritud kõik muud väikese saali varinguga kaasnenud kahjustused suure saali osas, teatas Pärnu linnavalitsus.
 
Spordihalli avamiseks on olemas kõik vajalikud load, sealhulgas Lääne-Eesti päästekeskuse luba.

Kuni kindlustuse asjakohase otsuseni kannavad taastamiskulusid Pärnu linnavalitsus ja OÜ Steniard kahasse. Kulude katteks on IF Kindlustus teinud Pärnu linnavalitusele ettemaksu summas 30 000 eurot.

Spordihalli väikese saali taastamise aeg sõltub kindlustusfirma ja ekspertiisi hinnangust ning taastamistööde maksumusest. Õnnetuse põhjuste ning kahju suuruse väljaselgitamiseks on tellinud ekspertiisi nii linnavalitsus, hoone omanik OÜ Steniard kui If Kindlustus. Tulemused ja otsused peaksid sündima veebruarikuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles