Restoranide nädalat väisas pea 10 000 külalist (1)

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu restoranide nädalat külastati 1000 võrra enam kui eelmisel aastal. (vasakult Pärnu Linnapea Romek Kosenkranius, Restoranide Nädala korraldaja Kadi Elmeste ja Villa Wesset peakokk Mart Kukk)
Pärnu restoranide nädalat külastati 1000 võrra enam kui eelmisel aastal. (vasakult Pärnu Linnapea Romek Kosenkranius, Restoranide Nädala korraldaja Kadi Elmeste ja Villa Wesset peakokk Mart Kukk) Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu restoranide nädala korraldaja Kadi Elmeste kinnitusel osutus kolmas teemanädal väga edukaks ja tänavu väisati selle jooksul suvepealinna söögikohti rohkem kui eelmistel aastatel.

"Kokku külastas osalenud restorane 9700 külalist ehk 1000 võrra enam kui eelmisel aastal. Kui algul oli restoranide nädala idee meelitada kodunt välja eelkõige pärnakad, siis nüüd võib julgelt väita, et see nädal suurendab linnakülaliste arvu. Ligemale pool külastajatest tuli väljaspoolt Pärnut," rääkis Elmeste. Korraldaja teatel oli peale Eesti huvilisi kohel sõitnud Soomest, Lätist, Rootsist, Venemaalt, Inglismaalt ja mujaltki.

"Restoranide nädala populaarsemad päevad olid reeded ja laupäevad, kus kõige kiiremini täitusid õhtused ajad," sõnas Elmeste. Sageli ühendati restoranide nädala külastus spaapuhkusega. "Broneeriti majutus ja tuldi Pärnusse nii pere kui sõpruskonnaga."

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles