Pärnumaa suvilas tegutsesid vargad

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Ants Liigus

Pärnu politsei sai viimastel päevadel kaks teadet, et Pärnumaal on sees käidud suvilas, kust sulid on võtnud kaasa kõikvõimalikke esemeid.

Pärnu politsei pressiesindaja Kristi Kaisi teatel varastati ajavahemikul 3. novembrist kuni pühapäevani Sauga vallas Pulli külas asuvast suvilast jalgratas, pikendusjuhe, seljakott ja muid esemeid. Omanik hindas kahju kokku 366 eurole.

Nädala alguses sai politsei teisegi teate, et samasse suvilasse on veel kord sisse murtud. Sedapuhku võtsid vargad kaasa televiisori, kalastustarbed ja elektrijuhtmed. Sealjuures rikuti kõik suvilas olnud elektriseadmed. Omanik hindab kahju 1399 eurole.

Kaisi teatel saavutas politsei viimastel päevadel ka töövõite. Nii pidasid korrakaitsjad neljapäeval Halinga vallas Loomse külas kinni Leedu kodanikud, kelle omanduses oli Soome Vabariigist ajavahemikul 30.–31. märtsini varastatud kaks sõiduautot Honda CRV.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles