Välisriikide konverentsikorraldajad külastavad Pärnut

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strand spaa- ja konverentsihotell.
Strand spaa- ja konverentsihotell. Foto: Strand Spa & Konverentsihotell

Nädala lõpuni on tutvumisreisi ”Meet Estonia” raames Eestis poolsada ürituse- ja konverentsikorraldajat kolmeteistkümnest Euroopa riigist. Tutvumisreis toob külalised muuhulgas Pärnussegi.

Sel korral on siinsete võimalustega tutvumas ürituste korraldajad Venemaalt, Saksamaalt, Suurbritanniast, Austriast, Hollandist, Iirimaalt, Belgiast, Taanist ja Itaaliast. Enamik neist viibib Eestis esimest korda, teatas Pärnu linnavalitsus.

Konverentsikorraldajate 17-liikmeline grupp külastab ekskursioonil Pärnu konverentsikohti, sealhulgas Pärnu kontserdimaja ja Strand SPA & Konverentsihotelli. Tutvutakse ka "Turismi uuendaja 2010" tiitli pälvinud Maarja-Magdaleena gildi tegevusega.

Delegatsioon kohtub õhtusöögil linnavolikogu esimehe Cardo Remmeliga.

Tutvumisreis annab võimaluse näidata Euroopa konverentsikorraldajatele Eestit kui uudset ja atraktiivset reisisihtkohta ning seeläbi aidata kaasa rahvusvaheliste seminaride ja konverentside toimumise kasvule.

EAS Turismiarenduskeskuse ja MTÜ Eesti Konverentsibüroo koostöös korraldatavat tutvumisreisi “Meet Estonia” rahastatakse Euroopa regionaalarengu fondi toel Eesti kui reisisihi tuntuse suurendamise programmi raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles