Paikuse kooli laps pranglis end MMile

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti karikavõistluste finaalis pranglimises Pärnumaa kõigi aegade parima tulemuse teinud Kätlin Kits Paikuse põhikoolist sõidab maikuus koos Eesti koondisega Sloveeniasse maailmameistrivõistlustele.

3. klassis õppiv Kätlin võistles Eesti karikavõistluste finaalis sirgujate ehk 1.-3. klassi arvestuses ja saavutas 3. koha. Tema viievõistluse tulemus oli 18 616 punkti, mis on Pärnumaal seni parim saavutus. Kätlinit õpetab Malle Malmre.

Põlvas möödunud nädalal toimunud Miksikese pranglimise Eesti karikavõistluste finaalis sai Surju kooli võistkond põhikoolide arvestuses esikoha. Peale Surju olid Pärnumaalt finaalis Pärnu ühisgümnaasium, Kilingi-Nõmme gümnaasium ja Paikuse põhikool, teavitas pranglimise Pärnumaa koordinaator Liina Kivisto.

 Pranglimise karikavõistluste finaali oli kutsutud üle Eesti 20 paremat võistkonda. Suurima punktisumma kogunud võistlejad sõidavad 2. mail Sloveeniasse pranglimise maailmameistrivõistlustele, kus neil tuleb võistelda lätlaste, leedulaste ja sloveenlastega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles