Pärnumaal toimunud Eel-Erna lõpetas 16 võistkonda

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu Tartu maleva võistkonnal tuli Jõulumäe lähedal karjääris näidata oma oskusi ja teadmisi uppumisohtu sattunud inimese päästmisel.
Kaitseliidu Tartu maleva võistkonnal tuli Jõulumäe lähedal karjääris näidata oma oskusi ja teadmisi uppumisohtu sattunud inimese päästmisel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reede varahommikul Pärnumaal Tori vallas Kõrsa karjäärist alguse saanud Kaitseliidu patrullvõistluse Eel-Erna võitis Kõrgema sõjakooli võistkond, parim Pärnumaa võistkond jõudis kolmandale kohale.

Kokku jõudis laupäeva lõunaks üle Jõulumäel asunud lõpujoone 17 võistkonda 21st.

Teise koha saavutas Kaitseliidu Tartu maleva ja kolmanda koha Pärnumaa maleva Jakobi võistkond.

Paikuse, Surju, Tahkuranna ja Tori valla maadel toimunud võistlusel tuli osalejatel peale arvestatava füüsilise koormuse võistlustrassil täita ülesandeid, milleks olid laskmine, mineerimine, relvade ja lõhkekehade tundmine, töö kaartide ja tingmärkidega ning side- ja meditsiinialased sooritused. Vaenlase rollis olid seekord Soontagana malevkonna kaitseliitlased.

Eel-Erna võitnud esikolmik pääseb augustis toimuvale rahvusvahelisele Erna retke võistlusele.

Pärnu Postimehe fotograaf tabas Tartu maleva võistkonna laupäeva hommikul eelviimasest kontrollpunktist Jõulumäe lähedal kruusakarjääris, kus tuli näidata oma oskusi uppumisohtu sattunud inimese päästmisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles