Lasteaia kohatasud jäävad samaks

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus saatis volikokku eelnõu, mille järgi jääks laienenud Pärnu linna lasteaedade osalustasud uuel aastal samaks. Foto on illustreeriv.
Pärnu linnavalitsus saatis volikokku eelnõu, mille järgi jääks laienenud Pärnu linna lasteaedade osalustasud uuel aastal samaks. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsus saatis volikokku eelnõu, mille järgi jääks laienenud Pärnu linna lasteaedade osalustasud uuel aastal samaks.

Enamikus omavalitsustes on kohatasu seotud valitsuse kehtestatud töötasu alammääraga. Seadus lubab võtta viiendiku alampalgast, kuid nii ahneks pole ükski omavalitsus läinud.

Pärnus küsitakse 15 protsenti ujulaga ja 12 protsenti ujulata lasteaedade eest. Järgmisel aastal tõuseb alampalk 500 euroni, mis määrust muutmata tähendaks 3,60–4,50eurost hinnatõusu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles