Pärnumaa veemajandusprojekt sai valmis

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Keskkonnaminister Jaanus Tamkivi avas eile pidulikult veemajandusprojekti vastvalminud ühisveevärgi- ja kanalisatsioonirajatised. “See on oluline samm edasi, et tagada inimestele kvaliteetne joogivesi, mis oluliselt vähendab riske tervisele, ning tänu korralikult väljaehitatud reoveekogumisele väheneb reostuskoormus kogu meie vee- ja elukeskkonnale,” kinnitas minister Raeküla Vanakooli keskusesse kogunenud asjaosalistele.


Projekti “Pärnu jõe alamvesikonna veemajandus” kaasrahastas Euroopa Liidu ühtekuuluvusfond, neljas omavalitsuses tehtud tööde maksumus oli üle 300 miljoni krooni.



Rajati või rekonstrueeriti 56 kilomeetrit veetorustikku ja 68 kilomeetrit kanalisatsioonitorustikku, millega linnade ja valdade elanikel on võimalik liituda.



Veemajandusprojekti koordineeris AS Pärnu Vesi, mille juhataja Garri Suuk (pildil vasakul) tänas teiste hulgas järelevalve esindajat Rein Sirpi Ramoll Eesti ASist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles